Kafa dapat tajaan RM5 juta (Sinar Harian, 2015)
Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) mendapat tajaan sebanyak RM5 juta bagi membiayai skuad The Red Warriors (TRW) menghadapi saingan Liga Malaysia (Liga-M) yang semkain kompetitif pada musim 2015. Presiden Kafa, Tan Sri Annuar Musa berkata, jumlah itu bagaimanapunmasih jauh daripada mencukupi memandangkan pihaknya memerlukan sekurang-kurangnya RM10 juta untuk mengendalikan TRW musim ini.