Apa nasib Ferris Danial? - Mazram Idzam Ridzal Mahmud (Sinar Harian, 2015)
Nasib bekas penyerang Harimau Muda A, Muhammad Ferris Danial Mat Nasir terus menjadi persoalan tatkala saingan Liga Malaysia (Liga-M) membuka tirainya membabitkan perlawanan Sumbangsih di Larkin.