Annuar buat Ferris dalam dilema - Berita Harian (Berita harian, 2015)
Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA), Tan Sri Annuar Musa sudah mengadakan pertemuan dengan Ferris Daniel dan meminta pemain itu menandatangani kontrak tiga tahun bersama The Red Warriors (TRW) sebelum bersetuju untuk melepaskannya secara pinjaman semusim kepada FELDA United.