Boateng akan terus bereksperimen - Utusan, Yatimin Abdullah (Utusan Malaysia, 2015)
Pengendali Kelantan, George Boateng akan terus bereksperimen dalam beberapa aksi persahabatan bagi mendapatkan ramuan terbaik menjelang saingan Liga Super musim ini. Pendekatan itu membolehkannya membuat penilaian dan menguji keserasian serta tahap kecergasan para pemain.