Misi jelajah Wilayah Selatan promosi awal UMK jamboree berbasikal IHRJR 2013 - Universiti Malaysia Kelantan, Pusat Hubungan Korporat dan Strategik (2013)
Pada 29 September 2012.Universiti Malaysia Kelantan Mountain Bike Club (UMKMTB) jalin kerjasama dengan Pokerz Bike Cyling Team, Universiti Teknologi Malaysia (UTM), dalam siri mempromosikan Program Jamboree Berbasikal – International Hard Rock Jeli Ride (IHRJR) 2013.