Kelantan : gedung budaya negara sebuah rangkuman persuratan - Anuar Musa; Nasirin Abdillah (Penerbit Universiti Malaysia Kelantan, 2018)
Buku ini merupakan satu himpunan penulisan karya kreatif dan bukan kreatif, gandingan penulis-penulis lama dan baharu yang berasal atau bermastautin di Kelantan.