Slaid Majlis Amanat Naib Canselor 2019 & Majlis Mengenang Jasa : Inklusiviti dalam Memperkasakan Keusahawanan Universiti pada 27 Januari 2019 di Dewan Keusahawanan UMK | 8.30 pagi - Universiti Malaysia Kelantan (2019)
Majlis Amanat Naib Canselor Baru 2019 & Majlis Mengenang Jasa ini diadakan pada 24 Januari 2019 di Dewan Terbuka Keusahawanan Universiti Malaysia Kelantan Kampus Kota. Amanat ini disampaikan oleh YBhg. Prof. Dr. Noor Azizi Ismail (Naib Canselor UMK) kepada semua warga UMK.