Penyalahgunaan Cetak Rompak Hasil Karya Filem Mael Totey The Movie - Nur Yatimy Zamry (2021)
Kajian ini mengkaji penyalahgunaan cetak rompak karha filem Mael Totey The Movie. Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk mengenalpasti pinca, kesan dan langkah untuk mengatasi masalah cetak rompak karya filem Mael Totey. Pengkaji juga mengkaji cara untuk membuat thesis dengan sistematik dan teratur. Melalui kajian ini, pengkaji membuat satu video iklan pendek yang memaparkan punca, kesan dan langkah mengatasi jenayah cetak rompak. Pengkaji berharap penonton dapat memahami mesej yang hendak disampaikan oleh pengkaji. Pengkaji juga berharap agar semua pihak berkerjasama untuk membanteras aktiviti cetak rompak.