Majlis Peluncuran Sekolah Angkat Madani - SK Raja Bahar - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2025)
Majlis Peluncuran Sekolah Angkat Madani - SK Raja Bahar telah diadakan di Dewan Persada Bahari, SK Raja Bahar