Sambutan Hari Akademia Peringkat Universiti Malaysia Kelantan 2025 - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2025)
Sambutan Hari Akademia Peringkat Universiti Malaysia Kelantan 2025 telah diadakan di Dewan Tuanku Canselor, UMK Bachok