Universiti Malaysia Kelantan Entrepreneurship Awards (UMKEA) - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2025)
Universiti Malaysia Kelantan Entrepreneurship Awards (UMKEA) telah diadakan di Dewan Keusahawanan, UMK Kampus Kota