Lentera Hikmah Naib Canselor #36: Mengukuh tadbir urus, merubah sikap sistem kekal utuh, nilai kita yang rapuh - Arham Abdullah (2025)
MENGUKUH TADBIR URUS, MERUBAH SIKAP Sistem Kekal Utuh, Nilai Kita Yang Rapuh