Lentera Hikmah Naib Canselor #34: Hari Akademia 2025 berpaksikan ilmu, bernafas teknologi, berjiwa insani - Arham Abdullah (2025)
HARI AKADEMIA 2025: BERPAKSIKAN ILMU, BERNAFAS TEKNOLOGI, BERJIWA INSANI