Lentera Hikmah Naib Canselor #33: Idea, inovasi dan universiti: menjana ilmu, mencipta solusi, memanusiakan dunia - Arham Abdullah (2025)
Idea, Inovasi dan Universiti: Menjana Ilmu, Mencipta Solusi, Memanusiakan Dunia