Lentera Hikmah Naib Canselor #11: Pusat Pendidikan Luar UMK (UMKCEE) Dinamik: Memperluas akses, menjana pendapatan - Arham Abdullah (2025)
PUSAT PENDIDIKAN LUAR UMK (UMKCEE) DINAMIK : MEMPERLUAS AKSES, MENJANA PENDAPATAN