Lentera Hikmah Naib Canselor #1: Keharmonian dan kesejahteraan warga UMK: Memupuk ukhuwah, membina kegemilangan - Arham Abdullah (2025)
Keharmonian dan Kesejahteraan Warga UMK : Memupuk Ukhuwah, Membina Kegemilangan