InsPeK International Poverty Summit (InsPeK SUMMIT 2024) - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2024)
InsPeK International Poverty Summit (InsPeK SUMMIT 2024) telah diadakan di Dewan Tuanku Canselor, UMK Bachok