Istiadat Pengurniaan Darjah, Bintang Dan Pingat Kehormatan Kebesaran Negeri Kelantan Sempena Ulang Tahun Hari Keputeraan KDYMM Sultan Muhammad V Yang Ke-55 Tahun 2024 - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2024)
Istiadat Pengurniaan Darjah, Bintang Dan Pingat Kehormatan Kebesaran Negeri Kelantan Sempena Ulang Tahun Hari Keputeraan KDYMM Sultan Muhammad V Yang Ke-55 Tahun 2024 yang telah diadakan di Istana Balai Besar, Kota Bharu