Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Universiti Malaysia Kelantan 2024 (Bachok) - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2024)
Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Universiti Malaysia Kelantan 2024 yang telah diadakan di Dewan Tuanku Canselor, UMK Bachok