Bicara Akademia Bersama Profesor Emeritus (Live) - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2023)
Program Bicara Akademia Bersama Profesor Emeritus yang telah diadakan di Auditorium, PPI, UMK Bachok