Istiadat Pengurniaan Darjah, Bintang Dan Pingat Kehormatan Kebesaran Negeri Kelantan Sempena Ulang Tahun Hari Keputeraan KDYMM Sultan Muhammad V Yang Ke-54 Tahun 2023 - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2023)
Istiadat Pengurniaan Darjah, Bintang Dan Pingat Kehormatan Kebesaran Negeri Kelantan Sempena Ulang Tahun Hari Keputeraan KDYMM Sultan Muhammad V Yang Ke-54 Tahun 2023 yang telah diadakan di Istana Balai Besar, Kota Bharu