Majlis Menandatangani MoU & LoI Antara UMK Dengan Universiti Rakan Strategik - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2023)
Majlis Menandatangani MoU & LoI Antara UMK Dengan Universiti Rakan Strategik yang telah diadakan di American Corner, UMK Bachok