Youth Innovator Community Network 2023 - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (PPI, UMK, 2023)
Youth Innovator Community Network 2023 yang telah diadakan di Dewan Utama, UMK Kampus Jeli turut dihadiri oleh Prof. Emeritus Dato' Dr. Hj. Ibrahim Bin Che Omar Pengasas Asasi Sains UMK)