Jelajah Ikon Madani - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (PPI, UMK, 2023)
Jelajah Ikon Madani yang telah diadakan di Dewan Keusahawanan, UMK Kampus Kota turut melibatkan Datuk Seri Saifuddin Nasution Bin Ismail Menteri Dalam Negeri