Keluarga KDYMM Sultan Muhammad V - Universiti Malaysia Kelantan (2020)
Sultan Muhammad V bergambar bersama ayahanda baginda dan Tengku Anis serta Tengku Muhammad Faiz, Tengku Muhammad Fakry dan Tengku Amalin A'ishah Putri