Keluarga DYMM Sultan Ismail Petra Ibni Almarhum Sultan Yahya Petra - Universiti Malaysia Kelantan (2020)
Gambar keluarga Sultan Yahya Petra, Tengku Zainab bersama anakanda baginda termasuk Tuanku Ismail Petra