Majlis Penyerahan Sumbangan Bank Muamalat Malaysia Berhad (BMMB) Kepada Universiti Malaysia Kelantan (UMK) - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (PPI, UMK, 2023)
Majlis Penyerahan Sumbangan Bank Muamalat Malaysia Berhad (BMMB) Kepada Universiti Malaysia Kelantan (UMK) yang telah diadakan di American Corner, PPI UMK Bachok