Istiadat Pengurniaan Kehormat Kebesaran Negeri Sempena Perayaan Ulang Tahun Hari Keputeraan KDYMM Sultan Muhammad V Yang Ke-53 Tahun 2022 - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2022)
Istiadat Pengurniaan Kehormat Kebesaran Negeri Sempena Perayaan Ulang Tahun Hari Keputeraan Kdymm Sultan Muhammad V Yang Ke-53 Tahun 2022 yang telah diadakan di Istana Balai Besar, Kota Bharu