Program KPT Prihatin dan Majlis Penyerahan Perantisiswa Keluarga Malaysia Peringkat Negeri kelantan - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2022)
Program KPT Prihatin dan Majlis Penyerahan Perantisiswa Keluarga Malaysia Peringkat negeri kelantan yang telah diadakan di Dewan Keusahawanan, UMK Kampus Kota yang dihadiri oleh YB Datuk Seri Dr. Noraini Ahmad, Menteri Pengajian Tinggi