31st Regional Conference on Solid State Science and Technology 2022 - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2022)
31st Regional Conference on Solid State Science and Technology 2022 telah diadakan di Hotel Perdana, kota Bahru dan dirasmikan oleh Prof. Dr. Razli Bin Che Razak Naib Canselor UMK