Majlis Tautan Kasih Universiti Malaysia Kelantan Sempena Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Universiti 2022 - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2022)
Majlis Tautan Kasih Universiti Malaysia Kelantan Sempena Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Universiti 2022 yang telah diadakan di Foyer Bangunan Canselori, UMK Bachok