Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Universiti Malaysia Kelantan 2021 - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2022)
Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Universiti Malaysia Kelantan 2021 yang telah diadakan di Dewan Tuanku Canselor, UMK Bachok