Diri Ambo (Bakit asal 1) - Halim Yazid
Nak bakit asal ambo nok royak titih, Adik kakok kalu nok kenal male ni gak nyo bulih, Diri ambo begelar Halim bin Yazid bin Awang Teh, Asal di Kapung Cangal dale jajahan Pasir Puteh,