Wa Buley - Halim Yazid
Lagu Wa Buley ini saya persembahkan di satu persembahan dikir santai di Klang beberapa tahun lalu. Persembahan tersebut saya rakamkan dlm bentuk audio-video dan saya terbitkan dalam format vcd.