Diceritakan di Istana Sultan Kelantan mengenai satu peperangan di antara syaitan. - University of Malaya Library. PPZ (Za’aba Library) (2008)
War stories, Folk literature, Malay, Malay manuscripts, Kelantan – History, Raja Muda Kelantan, Tengku Ma’ri Indera.