Datuk Seri Dr. Hasmiza Othman / Dato Seri Vida. - Arif Nizam Abdullah (2015)
Artikel mengisahkan mengenai kejayaan dan pahit getir usahawan yang berasal dari negeri Kelantan. Merupakan usahawan produk tempatan yang sangat berjaya.