Datuk Dr Azlina Che Abdullah. - Mingguan Wanita (2014)
Merupakan anak kelahiran Pasir Mas Datuk Dr Azlina dan buah hatinya, Datuk Dr Stapa Haji Omar, 54. Pasangan ini kini boleh berbangga dengan empayar bisnes yang dibina. Gabungan kepakaran dan kebijaksanaan Datuk Dr Azlina dan Datuk Dr Stapa meletakkan mereka sebagai peneraju syarikat besar seperti D’Navechee (sebuah syarikat kosmetik yang memegang lesen Francaisor) dan DCL (syarikat jualan langsung yang terkemuka).