Asmahan Humaidi. - Temuramah bersama pemilik (2015)
Berasal dari Pulai Chondong,Kelantan dan telah berkeluarga. Memulakan kerjaya dengan mendalami pengalaman dengan bekerja dibeberapa sayrikat untuk menambahkan pengalaman di dalam pengurusan dan pentadbiran. Setelah itu mengikuti pelbagai kursus bagi meningkatkan lagi pengalaman dan kemahiran di dalam bidang ini. Beliau kini menjawat jawatan di dalam syarikat milik beliau ini sebagai Pengurus Operasi kanan bagi memastikan syarikat Gha Health & Beauty akan terus gemilang dan cemerlangan menuju masa depan.