Permainan Wau. - Mazlan Mahmood; Abdullah Zakaria Ghazali (Warisan Kelantan XXV, 2006)
Permainan wau layang-layang merupakan salah satu dari permainan tradisi yang popular di kalangan masyarakat Melayu Kelantan.