Halim Yazid. - Amalini Production
NAMA : Abdul Halim bin Yazid UMUR : 48 Tahun KELULUSAN : Ijazah Sarjana Muda Satera UM KELUARGA : Telah mendirikan rumha tangga dengan seorang wanita yang bernama Noor Mahani Ahmad yang berumur 40 tahun. Mereka dikurniakan enam orang cahay mata.