Bingkisan@Rohani : "Taubat Seorang Hamba" - Universiti Malaysia Kelantan, Pusat Hal Ehwal Korporat (2015)
Bingkisan Rohani Siri:02 yang disampaikan oleh Ustaz Nor Zakwan Che Musa (Bahagian Islam & Pembangunan Nilai) UMK, berkaitan "Taubat Seorang Hamba".