Advokasi Ilmuan : 2020 Jurang Semakin Melebar? - Universiti Malaysia Kelantan, Pusat Hal Ehwal Korporat (2015)
Program Advokasi Ilmuan Majlis Profesor Negara Bersama Utusan Malaysia & Radio Televisyen Malaysia