Program Menyusuri Kampung Tunku Abdul Rahman - Universiti Malaysia Kelantan, Pusat Hal Ehwal Korporat (2016)
Program Menyusuri Kampung Tunku Abdul Rahman merupakan program anjuran Universiti Malaysia Kelantan dan Pejabat Tanah Jajahan Jeli bagi memperingati jasa,bakti dan pengorbanan Almarhum Tunku.