Majlis Malam Mesra Lembaga Pengarah UMK - Universiti Malaysia Kelantan, Pusat Hal Ehwal Korporat (2016)
Majlis Malam Mesra Lembaga Pengarah UMK dihadiri oleh pengerusi LPU, YBhg. Tan Sri Dato' Sri Hamad Kama Piah Che Othman, Ahli LPU, YBhg. Dato' Mohd Faudzi Che Mamat, YBhg. Dato' Hafsah Hashim, YBhg. Dato' Hanafi Mamat, Naib Canselor UMK, YBhg. Prof. Dato' Dr. Mortaza Mohamed, Timbalan Naib Canselor (Akademik & Antarabangsa), YBhg. Prof. Dr. Mohd Hassan Osman, Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) YBhg. Prof. Abdul Aziz Bin Ab Latif, Mantan Naib Canselor UMK, YBhg. Prof. Emiretus Dr Zainai Mohamed, Mantan LPU, YBhg. Dato' Mohammed Haji Che Hussein, YBhg. Dato' Halim Hamat, Dato' Haji Mohd Aiseri dan Dato' Dr Zainuddin Ibrahim.