Rakaman TV : UMK @ ANALISIS AWANI (Prof. Dr. Balakrishnan Parasuraman) - Universiti Malaysia Kelantan, Pusat Hal Ehwal Korporat (2015)
Rakaman TV : UMK @ ANALISIS AWANI (Prof. Dr. Balakrishnan Parasuraman (Pensyarah, Fakulti Keusahawanan & Perniagaan, UMK).