Rakaman TV 1 SPM -Temubual SEED UMK 2015 - Universiti Malaysia Kelantan, Pusat Hal Ehwal Korporat (2015)
TEMU BUAL PROGRAM SOCIAL ENTERPRISE FOR ECONOMIC DEVELOPMENT (SEED) DI TV1 (SELAMAT PAGI MALAYSIA-SPM) bersama :