Bingkisan Rohani Siri 01 - Universiti Malaysia Kelantan, Pusat Hal Ehwal Korporat (2015)
Bingkisan Rohani Siri:01 yang disampaikan oleh Dr. Ahmed Thalal Hassan (Ketua, Bahagian Islam & Pembangunan Nilai) UMK, berkaitan "Tiga Golongan Yang Menyambut Aidilfitri".