Majlis Iftar Ramadan Empower ECER 2015 - Universiti Malaysia Kelantan, Pusat Hal Ehwal Korporat (2015)
Majlis Iftar Ramadan Empower ECER 2015 anjuran Institut Penyelidikan dan Pengurusan Kemiskinan (InsPeK) dengan kerjasama Majlis Pembangunan Ekonomi Wilayah Pantai Timur (ECERDC) dan Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) telah diadakan di Kesedar Inn, Gua Musang, Kelantan.