Chairman Lecture Series 2015 - Universiti Malaysia Kelantan, ISME (2015)
Pada 22 September,CEO Al- Ikhsan Sports Sdn.Bhd Tuan Haji Ali Hassan bin Mohd Hassan telah memberi syarahan Khas dalam Program Chairman Lecture Series 2015 yang berlangsung di Dewan Keusahawanan Universiti Malaysia Kelantan.