Wawancara secara langsung dalam rancangan Helo Malaysia di Bernama TV - Prof. Datuk A Halim Sidek - Universiti Malaysia Kelantan, Bahagian Perundangan dan Governans (2013)
Pada 10 Mei 2013, Wawancara secara langsung dalam rancangan Helo Malaysia di Bernama TV bersama Ahli Panel : Prof. Datuk A Halim Sidek (Penasihat Undang-Undang, UMK) dan Tan Sri Prof. Dr. Ibrahim Abu Shah (Pemerhati Politik dan Bekas Naib Canselor UITM) membicarakan "Topik - Melayu : Kami Bukan Rasis "